torsdag 17 april 2014

Glad påsk! (Med projekttips)

Så är det åter dags för påsk och Manekis pärlblogg återkommer efter långhelgen på tisdag.

Vill du göra lite sista minuten-påskpynt eller bara ha något säsongsrelaterat projekt på gång under helgen så kika på tidigare inlägg som Pärlade påskägg (nyligen uppdaterat!), Brodera riktiga ägg med pärlor, Fågelbon  och Fågelbon av fiber och naturmaterial (skulle passa bra som pynt i påskriset). För pärlade påskliljor och andra passande vårblommor, se Pärlblommor och Vårblomning.

För ytterligare pärlprojekt på tema (påsk)ägg, se även Inspirational Beading. En mängd påskprojekt/-mönster -- från smycken till pynt -- finner du som alltid på Bead-patterns.com.

Vill du istället har lite mer rent ögongodis så ska du inte missa förra årets inlägg om Pysanky z Bizerom -- ukrainska pärlade påskägg och Pysankysmycken.

Och avslutningsvis kan jag, för dig som inte har mycket att göra denna påskhelg, tipsa om en påsktävling för pärlare som Lima Beads anordnar: The Easter Egg Hunt 2014. Tävlingen varar 15-20 april och går som namnet antyder ut på att leta påskägg på hemsidan för att vinna priser.


Önskar er alla en solig, glad och lugn helg!

1 kommentar:

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails