Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 23 december 2016

Om bloggen: Uppehåll över helgerna


Julen står nu åter för dörren och som vanligt innebär det en välbehövlig paus från bloggen för mig. I skrivande stund har jag inget fast datum för när bloggen återkommer. I ärlighetens namn har jag faktiskt funderat på att låta bloggen gå i dvala nu eftersom det tar tid och engagemang, något jag hade gott om när jag startade bloggen under en tid av arbetslöshet, men inte har lika mycket över till bloggen idag när jag jobbar. Samtidigt känner jag att jag vill hålla ut åtminstone ett halvår till då Manekis pärlblogg fyller 10 år i juli nästa år. Tio år – inte klokt! Vi får se hur jag känner mig efter nyår. Och även om jag skulle lägga bloggandet på hyllan – för en stund eller för "alltid" – så går det alltid att få mer pärl- och smyckestip/projekt/inspiration på min Pinterestsida förstås. Missa inte den!

Men till dess vill jag passa på att tacka för 2016. Jag hoppas bloggen fortsatt vara intressant att läsa och inspireras av även när jag haft så lite tid att ägna mig åt den. Jag önskar er alla en underbar helg och håller tummarna att ni får alla pärlor ni önskat er av tomten.


UPPDATERING 2017: Tyvärr känner jag att jag inte har den tid som krävs för att hålla igång bloggen med nytt innehåll och uppdaterade länkar just nu. Därför kommer jag att låta bloggen ligga kvar, men utan att uppdateras. Kanske kommer jag att återkomma till den eller låta den återuppstå i någon form i framtiden, men när eller hur kan jag inte säga idag. Stort tack för denna tid och jag hoppas bloggen kan fortsätta vara en källa till information och inspiration även framledes!
4 kommentarer:

 1. Hej och God fortsättning på julen och Gott Nytt 2017.
  Har inte riktigt häng med i svängarna, gratulerar till nya jobbet, jättekul för dig och plånboken.
  Verkligen synd om du lägger ner bloggen, du är så kunnig och skriver på ett bra och känsligt sett. Kommer att sakna den oerhört i så fall.
  Kram
  Bimse 🌺⭐️🌸☘️🍾☘️🌸⭐️🌺

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du kommer fram till ett beslut om bloggen som känns bra för dig. Du har skapat en blogg som även i framtiden kommer att vara oss pärlmänniskor till nytta och glädje, även om du skulle sluta med den. Det är förståeligt att fundera på att sluta som bloggare när arbete och arbetsresor för dig som bor på landet utan bil kräver sitt. Det är ju viktigt att ha fritid för att kunna återhämta sig och hinna med det som som är roligt, som pärlintresset. Kanske hinna skapa och experimentera mer i stället för att arbeta med bloggen? Det finns sätt att hålla bloggen på sparlåga till 10-årsjubileet, om du skulle vilja det. T ex att bara blogga en gång per månad? Månadens tävlingar, t.ex. Eller månadens nya flerhålspärlor, ha ha. Det kommer ju nya nästan varje dag... Kanske "Månadens färgpalett" med pärlor...Du kan säkert komma på något, om du vill glesa ut bloggandet. Man kan ju fira även om du skulle lägga ner bloggandet. Avsluta med jubileet. Milka

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte väl att det blev tyst! Jag saknar dina inlägg :)
  Jag hoppas du kommer igång med bloggandet men jag hoppas först och främst att du trivs med det du gör och njuter av jobbet. Ser fram emot att få höra från gig igen, pärlsverige utan dig låter inte rätt :)
  Mvh
  Irina, numera stolt ägare av www.finaparlor.se

  SvaraRadera
 4. Very nice post. I definitely love this site. Keep it
  up!

  SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails