Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 1 januari 2010

Tävlingstips: Nya teman presenterade för Vintaj Monthly Challenge

Lagom till det nya året så har Vintaj presenterat sina teman för de månatliga utmaningarna, från januari till och med maj. Först ut är Sparkling Skyline, som är januari månads tema med deadline fredagen 8 januari (middag lokal tid). Sedan kommer Lover's Bouquet, Heather Fields, Spring Riverbed och Daffodil Walkway att följa.

Månadsutmaningarna på Vintajs blogg är en tävling där vinnaren röstas fram av besökarna. Vinsten består av vinnarens val av två sampler packs och en möjlighet att eventuellt få synas i Vintajs galleri (och en länk till dennes blogg/hemsida). I slutet av året tävlar alla vinnarna från månadsutmaningarna i en stor omröstning med chans att vinna ännu mer.

Läs mer om detta, och vilka regler som gäller, under Design Challenge Rules.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails