Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 25 januari 2012

Projekt: Garnvävda läderarmband

På den spanskspråkiga bloggen El Cuaderno de Ideas kan du få lära dig att skapa breda armband med 2 mm lädersnören och brodergarn i olika färger. Du får lära dig både att väva om läderremmarna, som placeras tre i rad, och att byta från en färg till en annan.


Andra projekt som kan vara av intresse för dig som gillar dessa armband: Coiling med fiber, Mönstervävda garnarmband , Vira smycken med garn eller snöre samt Korsflätade armband.

Mer smycken med brodergarn finner du även i Med brodergarn och kedja, Peruanska trådhängen, Japansk snodd/kumihimo, Brodera dina egna metallhängen, Berlocker för brodöser, String Art Necklace, Skapa dorsetknappar och Vänskapsband.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails