Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 12 januari 2012

Tidsfördriv: Beaded Laughter -- humor och hunkar för pärlare



Det började med fenomenet Handmade Ryan Gosling, en blogg för "pysseltjejer" med humor som gillar att titta på snygga/söta killar skulle den kanske kunna beskrivas (inspirerat av memes som Ryan Gosling is an English Major). Den röda tråden är att den charmige och förstående killen säger de saker en pysseltjej vill höra -- alternativt saker som på något vis rör hobbyn. Inspirerad av bloggen ville pärlmakaren Sylvie Lansdowne skapa något liknande speciellt för pärlare, smyckestillverkare och pärlmakare. Resultatet blev Beaded Laughter.

Här är finns det inte bara en hunk utan flera, men temat är det samma och alla bildtexter inleds förstås med "Hey girl". Du kan också få en bild/bildtext skapad just för dig, vilket du kan läsa mer om på bloggen. Just nu hålls en liten tävling där du kan vara med och bidra med en rolig text.

Här kan du se några av bilderna från sajten.





Foto/text: Sylvie Elise Lansdowne, Beaded Laughter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails