Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 25 augusti 2010

Tävlingstips: Pearlized hösttävling samt månadsutmaningar

Pearlized har presenterat en ny smyckestävling på sin blogg I pärlornas förtrollade värld. Temat för tävlingen är att skapa ett smycke "som lyser upp i höstmörkret". Materialet ska till stor del bestå att produkter som går att finna i pärlbutikens utbud. Smycket ska vara nytillverkat och ej tidigare visat. Du får inte heller delta med set. Senast 15 september ska du maila in ditt bidrag för chans att vinna ett av tre presentkort hos butiken.

PS! Pearlized söker även efter inspiratörer -- läs mer här.


Är du sugen på ännu fler utmaningar så är temat för Vintajs septemberutmaning Family Tree. Senaste dagen att skicka in bidrag är middag 11 september (lokal tid). Ett bidrag per person gäller och detta bidrag kan vara ett smycke, dagbok (journal), scrapbookprojekt eller altered art. Du kan läsa alla regler samt övrig information om Vintajs utmaningar här. Vinnaren får välja två valfri samplers från Vintaj och en utvald tävlande kommer att få ett överraskningspris som Editor's Pick.


Det är också några få dagar kvar att delta i Art Bead Scene Blogs augustiutmaning, som denna månad kretsar kring John Savitskys tavla Sunrise. För att delta ska du skapa ett alster med minst en art bead (definieras på bloggen) och ladda upp en bild i deras Flickrgrupp senast 31 augusti för en chans att vinna månadens handgjorda prispärlor (se presentation av dem här). I början av september kommer nästa månads utmaning att presenteras så håll ögonen på bloggen om du känner att du inte hinner med denna månads utmaning.


Och du... Imorgon kommer en liten pärltävling även att presenteras här på Manekis Pärlblogg -- missa inte det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails