Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 26 augusti 2010

Tävling: Vinn vackra glaspärlor


I samarbete med Bello Modo har du nu chansen att vinna vackra tyska glaspärlor i färgerna erinite, tanzanite och matte ruby. Alla pärlor har ett fint och detaljerat blommotiv. De ljusgröna och ljusblå pärlorna är ovala (20x16 mm) medan de röda är fyrkantiga (16x11 mm). Vinner du får du sex pärlor av varje färg, totalt arton pärlor till ett sammanlagt värde av ca 270-300 kr.

Pärlorna är s k tvåhålspärlor och har alltså två parallella hål. För mer information om tvåhålspärlor samt tips på hur de kan användas, se morgondagens blogginlägg.


För att vinna behöver du bara svara på en fråga:
Tänk dig att en god vän till dig nyligen har börjat tillverka sina egna pärlsmycken. Du vill ge henne eller honom något med tanke på den nya hobbyn. Vad skulle du ge din vän? Varför?

Det bästa svaret vinner -- och med bästa avses det mest användbara, smartaste, finurligaste, roligaste eller på andra sätt mest kreativa svaret. Det kan vara något du anser alla nybörjare borde få likväl som det kan vara något speciellt anpassat bara för din vän. Kanske är där något du önskar att du hade fått av någon mer erfaren pärlare när du var ny. Eller något du själv hade/har god nytta av som nybörjare.

Din förklaring kan vara lång eller kort, det viktigaste är bara att du skriver lite om varför du valde som du gjorde så att svaret blir mer förståeligt. Exempel: "jag skulle ge dyr pärltråd [=vad] för som nybörjare köper man ofta det billigaste, men det spar så mycket frustration att arbeta med något av bättre kvalitet. Man tror lätt felet sitter hos en själv när det egentligen sitter i material man använder. [=varför]" Känn ingen press: det finns inga dåliga svar eller för dåligt formulerade förklaringar! Innehållet är viktigare än presentationen.

Du får bara delta med ett svar. Det enklaste sättet att skicka in ditt svar är att fylla i formuläret nedan. Skulle det inte fungera kan du också fylla i formuläret här (tar dig till Wufoos hemsida) eller maila direkt till manekinekogirl [at] gmail [punkt] com. Ange tävlingssvar i ärenderaden/rubriken.

Sista dagen att skicka in ditt svar är 12 september.

[tävlingstiden har gått ut -- inga svar kan längre skickas]


Ev. frågor kan med fördel ställas i en kommentar på detta blogginlägg -- det går utmärkt att vara anonym -- då alla kan läsa svaret, men frågor besvaras förstås även via e-post om du föredrar det.


PS! Vill du länka till eller tipsa om denna tävling får du gärna låna pärlbilderna i detta inlägg och/eller loggan du finner överst i bloggens högerkolumn. En annan variant på samma bild finner du nedan. Det finns ytterligare bilder på Wild roses & blackberries som också går bra att låna för ändamålet om du föredrar dem. Bilderna där har ingen ram runt dem.




Ett stort tack till tävlingens sponsor, Bello Modo, som gjorde detta möjligt!

Klicka på bilden nedan för att gå till deras webbutik. En direktlänk till hela deras sortiment av tyska glaspärlor -- de finns i fler färger än de som du tävlar om -- finner du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails