Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 29 maj 2014

Projekt: Trådvirade berlockarmband





Armband med virad tråd/brodergarn/snöre är ett tema som återkommit ofta. Idag blir det ännu en variant på detta tema och denna gång handlar det om tunna armband smyckade med motringar och berlocker.

Snyggaste varianterna på dessa armband finner du hos Honestly WTF, som använder sig av smala armband och mättade färger där motringarna dinglar löst. Ytterligare varianter finner du hos Beads Direct och Pandahall. De förstnämnda virar tråd runt färdigköpta armbandsstommar medan den senare visar hur du gör din egen stomme av metalltråd.

Tips: Det finns många olika typer av trådar och än större är variationen av färger och färgeffekter. Är du inte bekant med brodergarn så kika gärna i en välsorterad brodeributik för en mängd inspirerande trådar. Tänk på att olika material är olika slitstarka och olika färger är olika tvättäkta.

Foto: Honestly WTF

1 kommentar:

  1. Tack för att du orkar vara vårt uppslagsverk och ständigt hittar nya kreativa vägar. Trevlig sommar!/ Lena Säterberg

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails