fredag 16 maj 2014

Projekt: Make a wish pendants

Det är maskrosornas tid nu och för den som fortfarande håller fast vid sin barnsliga och/eller romantiska sida så betyder det maskrosbollar att blåsa -- bara för skojs skull eller för att önska sig något. Sedvänjan att önska sig något har inspirerat smyckesmakare att skapa "Make a Wish necklaces" eller wish pendants, små glasflaskor/-kulor som fylls med ett eller flera maskrosfjun.

Som diy-projekt är varianten med miniglasflaskor vanligast -- se t ex Class & Creation, DIY Crafty och SoCraftastic -- men du kan förstås även använda dig av andra små "behållare" så som munblåsta glaspärlor (ihåliga), rörformade hängen eller glober/kupor av den typ som nämnts här. För inspiration, se exempelvis Etsy där det finns många smycken av denna typ att kika på.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails