Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 8 november 2012

Lästips: The Bench



The Bench är brittiska butiken Cookson Golds tidskrift för smyckestillverkare, som du kan läsa gratis på Cooksonmagazine.com. Tidskriften finns både i e- och pappersversion; den senare kan du beställa från hemsidan.

I dags dato finns det tre nummer av The Bench, som utkommer kvartalsvis, att läsa på hemsidan. Tidningarna innehåller intervjuer, trendspaning, projekt, produkter (från Cookson förstås), artiklar med mera. E-versionen är interaktiv i det att du kan kommentera varje inslag -- om du har ett FB-konto. I senaste numret finns även en undersökning där du kan önska vad du vill se i framtida nummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails