Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 20 januari 2012

Utmaning: Finish or Frog Along



Har du många UFO:n, det vill säga UnFinished Objects, som bara blivit bortglömda i en vrå? Som nämnts i ett tidigare inlägg på temat -- vilket du hittar här -- så kan man ibland behöva lägga upp strategier för att bli av med dessa projekt som fastnat i återvändsgränder eller lagts åt sidan av en eller annan orsak. Med ett nytt år är det kanske passande att ta nya tag och inventera de där UFO:na.

Operation Tackle That Bead Stash tacklar UFO-högen i form av en bead along (ett begrepp jag förklarat här) kallad Finish or Frog Along. Tanken är att alla som vill vara med väljer ut ett UFO i början av månaden och bestämmer sig för att antingen göra färdigt projektet under månaden i fråga -- eller kassera det, repa upp det som gjorts och återbörda materialet till pärllådorna igen så det kan användas till nya projekt istället.

Sarah, som lanserade idén, säger: "I am hoping that I will either end up with 12 pieces of jewellery or a nice pile of pretty beads to make into something else!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails