måndag 21 november 2011

Nyhet: Mönsterarkivets julpyntsswap 2011

Mönsterarkivet har presenterat sin Julpynts-swap 2011. Swappen går ut på att alla som deltar delas in i grupper och skapar ett handgjort julpynt till varje medlem i den egna gruppen. Det går bra att göra likadana pynt till alla. Det kan vara stickat, virkat, sytt, broderat, pärlat -- vad som helst som är tillverkat för hand (symaskin räknas som handgjort) och lätt att skicka med posten.

Läs mer om hur swappen går till på Mönsterarkivets hemsida.Viktiga datum att hålla koll på är sista anmälningsdag 27 november och sista postdag 11 december.

Vet du inte vad du ska göra? På hemsidan hittar du länkar till swapparna 2010 och 2009, som kan vara till inspiration. Se även denna bloggs julkategori för än mer inspiration och idéer.


PS! Om du gillar julpyntstillverkning, se även Art Bead Scenes Holiday Ornament Blog Hop för ännu ett tillfälle att dela den juliga skaparglädjen. Inte ens swapp utan ett bloggbaserat evenemang.

2 kommentarer:

  1. Kul! Jag har anmält mig. Nu arbetar kugghjulen med vad jag ska göra. Har redan några idéer. Det lär ju bli något som innehåller pärlor. Och som kan skickas i ett brev utan att gå sönder. Ska du vara med?

    SvaraRadera
  2. Jag har inte riktigt bestämt mig. Vanligtvis brukar jag vara med i adventskalendern och/eller julklappsbytet på Smyckestillverkning iFokus, vilket brukar kännas "lagom mycket" (i tid och pengar) inför julen. Men visst låter det som en kul grej att delta i så vi får väl se. Även om det finns andra "evenemang" som känns troligare i nuläget.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails