fredag 11 november 2011

Nyhet: Julig blog hop med handgjorda pärlor

Känner du för att göra något annat än smycken inför julen och vill du delta i en blog hop? Då kanske Art Bead Scenes andra årliga Holiday Ornament Blog Hop är något för dig.

För att delta i hoppen ska du skapa ett eller flera julpynt, som innehåller handgjorda smyckesdelar eller art beads (se definition här). De handgjorda komponenterna kan vara skapade av dig själv eller någon annan, bara de uppfyller bloggens kriterier för art beads.Notera att de även accepterar pynt/ornament för andra samtida högtider såsom Kwanzaa, Chanukka och vintersolståndet, inte bara traditionella (kristna) julalster.

Du ska vara färdig att blogga en sneak peek (även det förklaras på bloggen) den 4:e december. Själva hoppen går av stapeln 6:e december. Även om du inte vill delta själv så kan datumet vara värt att lägga på minnet om du vill ha lite inspiration till dina julkreationer.

Läs mer om evenemanget på ABS blogg om hoppen och hur du anmäler dig.Vad är en blog hop?
Kortfattat innebär blog hop att man helt enkelt hoppar mellan olika bloggar (och lämnar kommentarer). På varje blogg finns en lista över de deltagande bloggarna så att man enkelt kan klicka sig från den ena till den andra. Ett blog hop party är ett evenemang där alla deltagare gör något, som ska presenteras på den egna bloggen på ett visst datum. Tanken är att de som deltar, men även de vanliga läsarna av bloggarna, ska klicka sig runt bland deltagarna och kommentera på de olika blog hop-inläggen. Väljer man att delta i en blog hop kan man inte avstå från att besöka och kommentera på de andra bloggarna (det är ju viktig del av det hela). En typ av virtuellt minglande eller öppet hus, skulle man kanske kunna säga.

Genom en blog hop kan man hitta nya intressanta bloggar att följa, få inspiration från personer man inte tidigare kände till osv samtidigt som man marknadsför sin egen blogg. Genom en blog hop kan man få många nya bloggföljare likväl som glada och uppmuntrande kommentarer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails