måndag 21 november 2011

Noterat: Blanks för dig som gillar "mixed metal"Tillhör du dem som gillar kombinationen silver och koppar? En kombinations som man kanske inte minst hittar i s k "bali-style" beads och dito smyckesdelar, men som du även kan finna i form av metal blanks, utstansade metallformer, hos Beaducation. Ena sidan är koppar medan den andra är belagd med silver.

Bakgrunden till deras nya design är silver-filled -- sterlingsilvrets mostsvarighet till guld som du kan läsa mer om här. Silver-filled är oädelmetall som överdragits med ett tjockt, hållbart lager silver på alla sidor. Men tänk om, funderade tjejerna på Beaducation, det skulle vara möjligt att bara valsa fast silverlagret på ena sidan av kopparplåten. Både koppar och silver är ju vackra metaller. Sagt och gjort: nu har butiken presenterat Single Clad Stamping Blanks, som består av 90 % koppar och 10 % sterling silver. Båda sidor är stansbara.

Åtminstone för tillfället finns single clad bara i runda brickor i sex olika storlekar.

PS! Mer tvåfärgat? För oliksidiga tags i aluminium (borstad silvrig + svart), se The Ring Lord och Smyckestillbehör.se. Dessa finns i runda tags och dog tags -- med hål.


 Foto © Beaducation

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails