torsdag 7 maj 2015

Nyhet: Swarovski Pre-Season Fall/Winter 2016/17


Swarovski har gjort en "pre-launch" inför höst- och vintersäsongen 2016/2017 (som i sin helhet presenteras i början av hösten). Kollektionen är inspirerad av företagets 120-årsjubileum i år och fokuserar på två former: edelweissblomman och evighetssymbolen.

Edelweissen är Alpernas blomma framför alla andra och den var även Swarovskis logotyp under en lång tid. Här symboliserar den företagets rika kulturarv, men även renhet och elegans. I kollektionen återfinns den i form av fancy stone (se foto ovan; finns även en tillhörande fattning), flatback, kristallhänge (som smyckestenen men med hål), pavéberlock och pavéhänge.

Evighetssymbolen hyllar företagets dåtid, nutid och framtid i en klassisk symbol.. I kollektionen återfinns formen i ett kristallhänge (se foto ovan) och en pavélänk.

På många av pr-bilderna från Swarovski dominerar klar kristall -- som framhäver både kristallens inneboende skönhet och för tankarna till de isiga alplandskap som den kommer ifrån -- men alla produkterna finns i flera färgställningar. Edelweissen kan dessutom fås i en delvis frostad finish. Mer information kan du finna på exempelvis swarovskisajterna Crystals from Swarovski och Create Your Style.


Foto: Swarovski

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails