onsdag 3 oktober 2012

Utmaning: Stareyes bead souputmaning

Pärlbutiken Stareyes ska börja med bead souputmaningar, pärlswappar med ett tävlings-/utmaningsmoment och tema. Utmaningen går ut på att varje deltagare får en pärlare att skicka pärlor och smyckesdelar på ett visst tema till. Mottagaren tar en bild på sin "pärlsoppa", skapar ett eller flera smycken med den (det är ok att lägga till egna material) och mailar en bild på resultatet till butiken. Bland inkomna bidrag kommer sedan en vinnare att röstas fram, som får ett presentkort i pärlbutiken.

Temat för Stareyes första bead soup är Skördetid. Vill du delta i swapputmaningen, som denna första månad är begränsad till max tio personer, så ska du maila din intresseanmälan till Mari, butiksägaren, senast 7 oktober. Pärlposten ska vara framme senast 15 oktober och sista dag att maila in bild på sitt/sina alster för en chans att vinna är 31 oktober.

Fullständig information hittar du på Stareyes hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails