tisdag 9 oktober 2012

Träffar/mässor: Träff och pärlmässa i Lund
Det är flera svenska pärlträffar på gång i vår. I Skåne kommer en ny träff att hållas i Lund, Bead Lovers Meet, som satsar på att locka både svenska och danska deltagare till Scandic Star hotell 8-10 mars 2013. Bakom träffen står Rosie (Made by Roz) och Camilla (Caraga), som med evenemanget hoppas skapa en årligt återkommande träff med internationell prägel.

Som vanligt i sammanhanget kommer träffen att bjuda på tävlingar, workshops, pärlande och social samvaro. Det finns även en officiell pärlswap. Deltagare kan också ansöka om och betala för en s k hantverkarlicens för att sälja egentillverkde smyckeskomponenter (fusade cabbar, handfärgade trådar, polymerpärlor osv) i pärlsalen.


Pärlmässa
Utöver detta kommer flera pärlbutiker att finnas på plats och lördagen den 9:e mars hålls en pärlmässa, som är öppen för allmänheten. Observera att mässbesökare endast har tillgång till butiksdelen: resterande utrymmen och aktiviteter är endast för betalande träffdeltagare.


Anmälan
Totalt kommer det att finnas 135 platser (för personer över 16 år) och anmälningar till dessa platser tas emot från 17 oktober. Är detta den först pärlträff du deltar i så är det möjligt att be om en stödjande fadder i och med din anmälan (erfarna träffdeltagare kan på samma sätt erbjuda sig att ställa upp som faddrar).

 Fullständig information hittar du på Bead Lovers Meet-hemsidan.


Sponsorer och butiksplatser
För dig som vill sponsra pärlträffen eller ha din pärlbutik på plats finns det mer information här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails