torsdag 4 oktober 2012

Om bloggen: Ny kategori -- igen
Det har tillkommit en ny kategori då det på sista tiden blivit flera tips om diverse pärl- och smyckesrelaterade utställningar. De har hamnat under kategorin kultur och/eller nyheter, men eftersom det kan vara värt att lägga alla typer av event, som sker under en viss period, på ett ställe som är lätt att hitta och då utställnngar inte passar under Träffar, mässor och kurser så valde jag att skapa en ny kategori -- kort och gott kallad Utställningar. Här tipsas om tillfälliga och permanenta utställningar på museer och gallerier, som har anknytning till pärlor och/eller smycken.

Tips på museer, gallerier och utställningar kommer fortsatt att kategoriseras som både Utställningar och Historia och kultur.


PS! Om du känner till en pärl- eller smyckesrelaterad utställning -- stor eller liten, i Sverige eller utlandet -- så tipsa gärna. (Kika gärna först under nämnda kategori för redan nämnda utställningar, museer och gallerier.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails