fredag 5 oktober 2012

Om bloggen: 1500 blogginlägg!Lite tidigare i veckan publicerades det etttusenfemhundrade publicerade inlägget på denna blogg sedan starten sommaren 2008. Jag hoppas du gillat om inte alla så åtminstone de flesta av dessa 1500 inlägg samt att jag får möjlighet att skriva minst 1500 inlägg till på denna blogg.

Detta är bara en kul liten milstolpe. Inte tillräckligt stort för att fira med en tävling eller någonting sådant, inte ens en välförtjänt bloggpaus. Det är bara ett roligt litet påpekande så här inför helgen (jag skriver många av texterna på helgerna).

1500 inlägg... Det tog ett tag -- men är ca 1350 inlägg fler än jag trodde mig någonsin kunna producera när jag först skapade den här bloggen!

3 kommentarer:

  1. Grattis till 1500 inlägg! Ser fram emot att läsa de kommande 1500 inläggen.

    Tycker det är fascinerande att du kan komma på nya ämnen att skriva om.

    /Anette

    SvaraRadera
  2. Grattis! Inte så konstigt att jag inte hann läsa igenom alla dina inlägg från det första till det nyaste när jag hade fem veckors semester. Milka

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails