tisdag 28 augusti 2012

Tidsfördriv: Gissa det oväntade smyckesmaterialet

Michelle L. har varje vecka en rolig tävling på sin blogg. Varje fredag -- med undantag för veckor av bloggledighet -- visar hon upp ett smycke som inkorporerar en udda komponent och det är upp till läsarna att gissa vad det oväntade smyckesmaterialet är.  Tidigare "mystery things" -- läs inte längre om du tänker gissa på tidigare veckors utmaningar! -- inkluderar piggar från en hästkam, gummiringar för kastrering av djur, del av en eldosa, tennisrackettejp, napp och en ituklippt halloweenmask.

Det rätta svaret avslöjas efter helgen då två vinnare presenteras (den förste att gissa rätt samt en slumpvis utvald kommentar) -- och du får även en summering av de mest kreativa (och helt felaktiga) förslagen.

Alla Guess the Mystery Thing challenges hittar du här.

3 kommentarer:

  1. Väldigt roligt med alla dessa minst sagt udda komponenter. Och snyggt blir det också. Vill man bli på glatt humör passar den här bloggen perfekt.

    SvaraRadera
  2. Skoj! Och riktigt intressanta smycken. Inte alls i min smak, egentligen. Ändå utropar jag Awesome! om dem. Bli inte avskräckta av Manekis uppräkning av mystery things, jag menar en viss detalj i uppräkningen. För i så fall förblir ni en estetisk upplevelse och många skratt fattigare. Tack Maneki för länken! Anna

    SvaraRadera
  3. Kul att ni gillade länken! Den är om inte annat ett bra exempel på hur allt material kan (åter)användas bara man vänder och vrider på det för att hitta rätt angreppssätt.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails