onsdag 29 augusti 2012

Noterat: Wild Things Beads planerar nya pärlresorAmerikanska pärlgrossisten Wild Things Beads har tidigare arrangerat specialguidade turer i bl a Tjeckien (några av dem i samarbete med Perlen-Poesie) och nu planerar de nya bead tours i såväl Tjeckien som Hong Kong. Även Filippinerna har nämnts på en av deras bloggar. Som kända grossister kan de öppna dörrarna till pärlfabriker med mera, som den enskilde pärlaren skulle få svårt att få tillgång till, vilket gör deras resor speciella. En kort beskrivning av en tidigare Hong Kong-tur finner du här.

Varje rundresa kommer att vara sex dagar lång. Om resorna är som den arrangerad i samarbete med den tyska pärltidningen så ansvarar du själv för resan till och från landet och betalar endast Wild Things Beads för arrangemangen på plats (vilket gör att du kan resa från var du vill, när du vill). Tidigare resor har varit öppna för pärlbutiker och designers/pärlare. Notera att turerna många gånger är en del av grossistens affärsresor och alltså inte någon vanlig turisttur. Kontakta dem för närmare information om detaljerna och vad som gäller för turerna -- och håll i åtanke att viss information i denna text kanske inte är aktuell för kommande resor. Är du intresserad så finner du kontaktinformation på Wild Things Beads hemsida.

Wild Things Beads har även artiklar om bl a tjeckisk pärlindustri, pärlshopping i Hong Kong med mera här.


PS! För fler pärlrelaterade destinationer, se Pärlmuseer i världen och Pärlkryssningar -- samt rent generellt kategorin Träffar, mässor och kurser, som innehåller så väl svenska som internationella arrangemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails