onsdag 16 november 2011

Utmaning: Secret Snowflake Beading Challenge

Michelle Mach har tidigare sagt att hennes nästa utmaning inte skulle komma förrän i januari, men det var så svårt att bärga sig att hon därför presenterar en "bonusutmaning" redan nu. Blog hoppen kommer dock att hållas i mitten av januari, efter allt jul- och nyårsstök.

Detta utmaningskit är lite exklusivt då Michelle beställt specialdesignade smyckesdelar från keramikern Mellisa (Chinook Jewelry). Förutom dessa handgjorda komponenter innehåller kiten tjeckiska glaspärlor, mellanpärlor i tenn, button pearls, en silverpläterad länk, kinesiska kristallpärlor, vitt organzaband och snöflingepaljetter. Allt i en vintrig vit och blå färgskala. Kitet kommer i en presentförpackning, som du kan använda om du vill ge bort ditt alster i julklapp (glöm dock inte att fota först så du har något att visa upp när det är dags för blog hop!).

Det finns även några minikit med enbart hänget eller de två länkarna från Chinook plus några av pärlorna som återfinns i det stora kitet.

Det finns totalt 30 kit, varav 10 i förväg varit tillgängliga för Michelles nyhetsbrevsprenumeranter, samt några minikit. Vänta därför inte för länge med att bestämma om du vill delta eller ej.Fullständig information kring utmaningskiten och blog hoppen hittar du på Michelles blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails