Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 2 november 2011

Nyhet: Bead-It-Forward Bead Quilt Project 2012

Bead & Button meddelar att de tar över pärlprojektet Bead-It-Forward från Jeanette Shanigan. Det internationella pärllapptäckesprojektet har helt enkelt blivit så populärt att hon inte längre själv kan montera ihop det.Tidskriften inbjuder nu pärlare att skapa 1,5 x 1,5 inches (ca 3,8 x 3,8 cm) stora lappar i valfri pärlteknik (läs riktlinjerna för detaljer kring hur lapparna ska fodras) på temat Birds -- Flocking together to fund breast cancer research.

Dina lappar måste vara redaktionen tillhanda senast 1 mars 2012 för att de ska kunna sys ihop till de lapptäcken som kommer att auktioneras ut till förmån för bröstcancerforskning på Bead & Button Show i juni. Var noga med att följa riktlinjerna för lapparnas storlek: om en lapp är för stor eller för liten kan den inte monteras ihop med övriga lappar och kommer därmed inte att ingå i lapptäckena.

Läs mer om projektet här. Där får du även några tips kring hur du kan designa dina lappar liksom gratismönster som passar lapptäckestemat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails