måndag 20 juni 2011

Nyhet: Tilapärlor i 30 nya färger


Miyukis tila beads har varit populära bland pärlare sedan de släpptes förra året. Ett tecken på det, förutom alla tilaprojekt på nätet och i pärltidningarna, är att företaget nu presenterat trettio nya färger, som pärlorna kommer att tillverkas i. Några av dem ser du på bilderna ovan. Dessa färger börjar lämna fabriken nu i sommar och kommer troligen att vara ute i butikerna i september, säger Miyuki på sin hemsida. Alla de nya färgerna, samt mer information om pärlorna, hittar du på deras engelskspråkiga produkthemsida.

Vet du inte vad du ska göra med dina tilas? Förutom inspirationsbilderna och projekten på Miyukis tilasajt har jag sammanställt ett antal tutorials och mönster i inlägget Projekt för tila beads, som just nu utökats med nya tips. Miyuki har också tryckt ett mönsterhäfte med tio halsbands- och armbandsprojekt, vilket du kan läsa mer om här.


Foto © Miyuki Co., Ltd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails