Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 4 maj 2010

Noterat: Söta fimoflickor och frostat guld

Fimo doll 17mm Cherry x1
Fimo doll 17mm Plum elfin x1

För dig som gillar polymerlera och söta flickor/älvor kan Perles & Co:s nya pärlor Fimo Dolls vara av intresse. Sockersöta dockhuvuden varav flera har hattar på frukttema. Två av dockorna har dessutom öglor sina mössor, vilket gör att du även kan länka med dem.


Från Frankrike till USA så. Kabela Design är ett av flera företag som på senaste tiden skapat patinerade smyckesdelar av mässing. Kabela skiljer sig kanske främst för att de bl a har smyckesdelar med swarovskistenar, vilket konkurrenterna saknar. Nu har de även tagit fram en ny finish, som de kallar Stardust. Stardust är en frostvit patina över matt guldplätering. Kabela har även flera återförsäljare, varav FusionBeads har tagit in den nya finishen.

Tycker du om kombinationen av mässingsgul metall och vit patina? Missa då inte heller Patina Queen, som säljer "vitmenade" mässingsdelar på Etsy. Och vill du skapa liknande färgpatina själv hittar du instruktioner i inlägget Oljepastell på metall och skapa patina med färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails