torsdag 26 juni 2014

Projekt: Kul med bokstavspärlorletter beads


Dagens tips är kanske främst riktade till pysselsugna barn (om de inte har fullt upp med att göra gummibandssmycken) eller till vuxna som vill göra något till barn, men beroende på valet av bokstavspärlor och andra material kan de i vissa fall även falla en vuxnare publik i smaken. Svårigheten varierar: alla projekt passar inte alla åldersgrupper.

Här är ett urval av projekt som kan ge dig idéer till hur du kan använda bokstavspärlor. Fokus ligger på allt utöver smycken, men några armband smyger sig självklart in i listan. Asterisk efter länken betyder att det enbart är en bild eller kortare beskrivning, inte en fullständig steg-för-stegbeskrivning eller tutorial.


Ett något mer annorlunda sätt att använda bokstavspärlor kan du finna här -- personen fotar ord, namn eller meningar i bokstavspärlor enligt köparens önskemål.

Har du inga bokstavspärlor eller tycker du det är frustrerande att köpa blandade bokstäver bara för att sakna de du verkligen behöver och ha för många av de som sällan används så kan du göra som tipsas om här och göra dina egna.

*

Ja, det är är förstås bara ett urval av idéer, med tyngdpunkt på pyssel utöver smycken och på idéer med instruktioner. Om du tycker att ett bra projekt eller inspirerande idé saknas i listan, tipsa gärna i kommentarerna!


Foto: Leo Reynolds [via Flickr.com], CC BY-NC-SA 2.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails