torsdag 10 april 2014

Grupprojekt: Ung Cancers pärldagar

Ung Cancer är en ideell organisation för unga, som drabbats av cancer. Deras mål är att förbättra unga vuxna (16-30 år) cancerdrabbades levnadsvillkor. Ett av de sätt de använder sig av för att samla in pengar till sin verksamhet är att sälja fuck cancer-armband. Dessa armband pärlas av volontärer, som träffas på Ung Cancers pärldagar. Pärldagarna hålls i Malmö, Göteborg, Stockholm, Örebro och Norrland (ingen ort angiven) och alla som vill hjälpa till är välkomna att besöka dagarna för att pärla armband. Ingen föranmälan behövs och det finns ingen åldersgräns för vem som får vara med. Förutom att skapa armband till försäljning så kan man också betala för att skapa ett armband till sig själv.

Mer information om var och när pärldagar hålls hittar du på Ung Cancers hemsida. Bilder från tidigare pärldagar kan du finna bl a på deras blogg och Instagram.

Om du inte har möjlighet att delta på en pärldag, men ändå vill bidra så kan du köpa armbanden via Ung Cancers webbshop. Andra sätt att stödja organisationen hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails