måndag 10 mars 2014

Projekt: Bicones och storhåliga pärlor
Redan i det här gamla blogginlägget så nämndes olika sätt att stabilisera storhåliga pärlor, inklusive att stötta dem med bicones på ändarna så som göörs med de pärlade pärlorna ovan. Men det kan vara värt att nämna igen, speciellt som det kan kompletteras med exempel på projekt där man använder sig av tekniken.

Pärlhängena ovan kan du lära dig att göra här. Några andra eleganta exempel med gnistrande swarovskikristaller och ormlänkspärlor hittar du i Bead Directs projekt Feline Collection. Millane visar något liknande med sina pärlberlocker i en artikel med tips på hur du tacklar storhåliga pärlor här.

Du kan finna samma metod för att stabilisera storhåliga pärlor i många andra projekt i varierande stilar, men de här tre får stå som exempel på och inspiration för hur du kan göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails