Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 18 december 2013

Noterat: Medaljonger med motiv





Det är svårt att inte falla för alla de fina medaljongerna med fina bilder på framsidan som du kan finna hos de hong kongbaserade pärlbutikerna på sajter som DaWanda och Etsy. Motiven spänner över allt från blommor och fåglar till katter till abstrakta motiv. Stilarna varierar från vintage chic till modern grafisk stil.

Just medaljongerna på bilden kommer från findingssuppplies, men det finns många fler butiker att kika hos. Urvalet, priserna och kvantiteterna varierar något från butik till butik.

*

Medaljonger kan användas till många olika saker. Det klassiska är att fästa ett foto och/eller en minnessak så som en hårlock inuti dem, men det finns även andra alternativ. Tidigare på bloggen har du t ex kunnat läsa om medaljonger med broderier, läppbalsammedaljonger, parfymmedaljonger och "giftringar" (= medaljonger för fingrarna). Vissa medaljonger är dock så fina att det knappt är innehållet som attraherar och visst går det bra att ha en medaljong utan innehåll också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails