Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 17 maj 2013

Nyhet: Humblebeads vill publicera ditt projekt




Heather Powers, kvinnan bakom Humblebeads, tänker börja ge ut en liten broschyr kallad Humblebeads Quarterly och till denna behövs nya, spännande projekt. Om du vill ha en chans att få med ditt projekt i hennes nya publikation och få 50 USD i presentkort som kan användas i hennes butik för besväret så är det dags att skapa något i teknikerna trådarbete (wirework), trädda smycken eller enkelt metallarbete med pärlor från Humblebeads bästsäljarlista. Foto på ditt bidrag ska mailas senast 5 juni och därefter kommer de bästa bidragen att väljas ut för publikation. De som kommer med har sedan till 20/6 på sig att maila in högupplösta bilder och skrivna instruktioner.

För fullständig information, se Humblebeads blogg.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails