torsdag 16 maj 2013

Lästips: Romaner med pärlare i centrum


Mord i pärlbutiken


Beading Daily har Danielle skrivit om några romaner hon funnit med pärlare i huvudrollen. I ett par av böckerna ingår även ett pärlmönster för pärlaren som inte bara vill läsa.

Böckerna hon har hittat är Beaded Hope av Cathy Liggett (till stöd för välgörenhetsorganisationen med samma namn) samt deckarna Carpe Bead'em av Tonya Kappes, String of Lies av Mary Ellen Hughes och Bead on Trouble av Barbara Burnett Smith. Burnett Smith har också skrivit en andra pärlroman om Kitzi Camden som heter Beads of Doubt och som färdigställdes av Karen MacInerney efter att författaren gick bort i en bilolycka. Ej att blanda ihop med  Bead of Doubt, Kappes prequel till andra pärlromanen Strung out to Die i serien Divorced Divas Mystery. Även Hughes bok ingår i en serie, Craft Corner Mystery, men det är bara ovan nämnda bok som handlar om pärlor.

Artikeln innehåller dock inga recensioner, de får du vända dig till exempelvis Amazon (direktlänkar finns i artikeln) eller Goodreads för att få.


Mordmysterium på pärlträff

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails