Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 17 april 2013

Teknik: Nepal/biva chain



Detta är egentligen en ny version av ett inlägg som skrevs 2009. Tekniken får nu en egen post och länkarna har uppdaterats.


Biva chain eller neapal chain ser ut som en blad- eller blomranka. Grundinstruktioner på svenska hittar du på Pärlplatsen och på engelska hos Inspirational Beading. Varianter på grundkedjan finner du hos Bead-patterns.com.

Det finns även en annan kedja som kallas chevron chain, men som mer påminner om biva chain än om den vanliga chevrontekniken (som du kan läsa om här). Instruktioner till den hittar du hos Pärlplatsen, No Easy Beads och Biser.info.

För en annan pärlad kedja med lövliknande utseende, se även Apache leaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails