fredag 1 februari 2013

Nyhet: CzechMate-serien utökas

I samband med att Tucsonmässorna drar igång i februari har Starman, specialist på tjeckiska pärlor, presenterat en familj av tvåhålspärlor. Sedan tidigare har CzechMate Tiles, det tjeckiska svaret på Miyukis tilapärlor, funnits på marknaden. Nu utökas CzechMate-serien med tre "nya" former av tvåhålspärlor: Brick (som kan jämföras med här på bloggen tidigare nämnda rulla och bi-beads), Lentil och Dagger.

Notera att de mest av allt är nya i bemärkelsen att de nu marknadsförs som CzechMates och sätts i fokus på ett sätt de inte gjort förut trots att pärlformerna sålts i åratal. Nu, med succén för andra tvåhålspärlor bland seedbeaders, har deras tid kommit att få stå i rampljuset.
Nytt från Starman är för övrigt också att deras populära rose petalpärlor släpps i ytterligare en storlek, 8 mm (att jämföra med originalets 14 mm). En perfekt pärlform för alla som gillar blommor.


Mer information om CzechMates och rose petals -- likväl som inspirationsbilder -- finner du på Starmans hemsida. Missa inte heller deras blogg Wildly Bohemian och Facebooksida, vilka har ännu fler pärlsmycken att inspireras av.


Foto: Starman/Czechbeads.com, här använt med vänligt tillstånd

2 kommentarer:

  1. Rose petals är så söta. Jag får lust att skaffa en STOR mängd av sådana. Irina

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig testat tvåhålspärlor förut, trots att jag visste att se fanns. Nöjer mig med de nya varianterna, i form av Tiles och SuperDuos. Kronbladen är också helt nya för mig. Ser lockande ut.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails