måndag 18 februari 2013

Noterat: International Charm Day 2013

Även detta år arrangerar Amber Dawn, "the queen of charm swaps", International Charm Day den 28:e april och nyligen presenterade hon årets tema: Spring, Flowers & Greens.

Den internationella berlockdagen har mottot Wear & Share och det hela handlar enkelt beskrivet åt att ägna en dag i de handgjorda berlockernas tecken. I fokus står s k art charms, unika handgjorda berlocker, vilket du kan läsa mer om här. Du kan fira på många olika sätt, t ex genom att ge bort egentillverkade eller inköpta handgjorda art charms till nära och kära, byta berlocker med andra, skicka en RAK till någon som kan behöva en glad överraskning, ägna dagen åt att tillverka dina egna unika berlocker, ställa ut din kollektion eller göra något tillsammans med andra smyckestillverkare. Det centrala är att just fira de handgjorda små konstverken på ett eller annat vis. Ledorden är "sharing and caring" samt fokus på hantverket och de konstnärliga kvaliteterna i handgjorda berlocker snarare än att se det som en dag att sälja och hårdmarknadsföra sig själv.

Evenemanget är internationellt och giveaways, tillställningar med mera kommer att utlysas av deltagare i flera länder. Bland annat kan du delta i utlottningar genom att följa bloggen International Charm Day. Om du planerar att göra något speciellt för ICD, t ex publicera en tutorial, hålla i en utlottning/giveaway eller anordna en swap, så vill Dawn gärna veta, bl a så hon kan göra en blogroll.

Mer information om årets upplaga av ICD kommer att komma på hennes blogg de kommande veckorna så håll utkik om du funderar på att delta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails