tisdag 18 december 2012

Projekt: Snöglobssmycken
Dagens smyckesprojekt har tema minisnöglober. Dessa kan göras i många varianter, som passar till smycken, så som flaskhängen och små glasglobsringar.

Instruktioner till hängen finner du hos bl a Flamingo Toes, Eat Sleep Make, Cut Out + Keep och eCrafty. (Se även denna minisnöglob, som dock inte är ett smycke.) Notera de skilda valen av "snö", vilket t o m inkluderar pärlor.

Vill du göra ringar så kan du hitta både glasglober och smyckeskit att köpa på t ex Etsy. Fyll miniglasgloben som i projekten ovan -- du kan även göra en "torr" snöglob utan vatten -- men limma fast dekoren mitt på en ringstomme istället och avsluta med att limma fast en ringstomme över öppningen. Tänk på att använda ett lim som håller bra och är vattentåligt!


För snöglober i större format, se även Snöglober med smycken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails