fredag 31 augusti 2012

Projekt: Pärlkantat paraply

Höst- och vintermånaderna betyder regn och rusk i Nordeuropa. Väder som kräver paraply. Det finns en mängd lyxiga paraplyer att köpa, men du kan även lyxa till ett vanligt paraply med lite pärlor.

Det är vad Bridget gjorde när hon vill hylla regnet, som gör hennes hembygd så grön och frodig. Med hjälp av pärlfrans från sybehörsbutiken så fixade hon snabbt och lätt ett pärlkantat paraflax. Instruktioner finner du på hennes blogg Wag Doll.

Även små solparasoll, som dock kanske inte är så vanliga i Sverige, kan pärlas på olika vis. Ett lyxigt exempel på detta finner du på swarovskisajten Create Your Style. Tyvärr får du bara en lista på material och tekniker som används, inte några direkta instruktioner.

1 kommentar:

  1. Idag skulle det passa bra med ett riktigt lyxigt paraply med pärlfrans. Då skulle kanske regnvädret känns roligare. Söta vita parasoller ser man ofta som en del av den romantiska brudens klädsel bl a i Ryssland. Ett elegant sätt att skydda frisyren och make-upen från regnet. De kan impregneras mot viss väta. Om det inte regnar är det trevligt med en kokett liten accessoir som passar till brudklänningen. Meningen är ju att det ska vara sol på bröllopsdagen.
    Irina M. K-a

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails