Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 22 augusti 2012

Projekt: Färgglada pärlbroderade filtdockor



Pärlbroderi kan användas till mycket, bl a för att skapa dockor av olika slag, helt eller delvis smyckade med pärlor. Gratis instruktioner till dessa söta och somriga små pärlbroderade tjejer med stort hår finner du hos Karso-Karso på DeviantART. Instruktioner inkluderar även bilder av de pärltekniker som används.

Så läser du instruktionerna: fotot visar bara en bild på första sidan av denna tutorial. För att läsa och/eller ladda ned pdf-filen klickar du på Download file till höger om bilden. Filen öppnas då i en ny flik (beroende på din webbläsares inställningar).




Foto: Karso-karso, här använda med vänligt tillstånd

1 kommentar:

  1. Sött är bara förnamnet! Trasdockor brukar nuförtiden se snarast skrämmande ut.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails