onsdag 22 augusti 2012

Månadens pärlmix: Augusti (del 4)Månadens sista mix blev en annan än tänkt pga av kamerastrulet. Redan i sensommaren kommer därför en mix i hösttoner.

Rött och (varm) lila kan vara knepigt: de är grannar på färghjulet och tycker därför om varandra, men eftersom det finns så många nyanser gäller det att välja rätt för att kombinationen ska fungera bra. Tycker du det är svårt att hitta det "perfekta paret" så kan du skippa en av dem: båda färgerna fungerar bra ihop med en (mörk)brun nyans på egen hand.


1 kommentar:

  1. Ljungen blommar intensivt just nu i sensommartid som också är tiden för svamputflykter. Det är alltså inte för tidigt med en mix där ljungrosa ingår. Vinrött och kopparbrunt påminner om blänket i ett glas moget rödvin till en lyxig måltid på skogens gåvor i form av svamp och lingon efter några härliga timmar i skogen. Jag älskar de djupa, mogna färgerna i paletten och tycker om att du valt just odlade pärlor till den här mixen. Då blir färgerna inte så tunga. Det ska bli spännande att experimentera med mina pärlor och försöka hitta kombinationer som kan bli till något vackert.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails