Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 13 juni 2012

Utmaning: Silk Color Palette Challenge

Marsha Neal Studio Silk Color Palette Challenge


Normalt sett brukar kategorin Tävlingar och utmaningar vara förbehållen smyckes- och pärlarbetsdesign, men eftersom det är en kreativ utmaning -- och på sitt sätt en designutmaning -- så ville jag tipsa om Marsha Neals andra omgång av Silk Color Palette Challenge.

Utmaningen går ut på att du ska komponera en färgmix av sidensnören/-band. Du utgår från en inspirationsbild och "plockar" sedan dina färger från Marsha Neals utbud av handfärgat siden. Varje mix har tio trådar så du kan använda upp till tio färger. Skapa sedan ett collage (Marsha ger tips på hur du enkelt gör detta) med namn på mixen och länka till utmaningsposten under tiden 13-17 juni. Max ett bidrag per person.

18-21 juni kan sedan alla rösta på sin favorit bland färgpaletterna. Tolv finalister kommer att väljas varav åtta utifrån omröstningen och de övriga av en jury. Finalisternas färgmixar kommer att säljas av Marsha Neal och kreatören får vissa premier beroende på hur bra försäljningen av just hans/hennes mix går. En slumpmässigt utvald person, som lämnat in ett bidrag, kommer också att få en förpackning med den färgmix denne skapat.

Mer information finner du här. Se även denna sida för fullständig information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails