Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 9 maj 2012

Utmaningar: FusionBeads börjar med veckoutmaningar

Taggade av framgången med de dagliga utmaningarna under mars (national craft month i USA) har amerikanska pärlbutiken FusionBeads bestämt sig för att fortsätta med veckutmaning under hela året. Tanken är att du ska kunna dela med dig av ditt resultat på deras facebook wall, men alla utmaningar presenteras även på butikens hemsida så du kan utmana dig själv även om du inte är på FB. Detta är ingen tävling och inte en utmaning du behöver anmäla dig till utan det går bra att hoppa på (och av) när du vill. Kanske vill du försöka anta utmaningen varje vecka eller så väljer du att vara med på de veckor som har en intressant utmaning eller då du behöver inspiration/starthjälp.

Läs allt om de nya veckoutmaningarna, inklusive utmaningsuppgifter för de närmaste veckorna, här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails