Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 14 maj 2012

Utmaning: Alice i underland -- utmaning och blog hop



Alice i underlandet är temat är en ny designutmaning och blog hop från Staci Louise Originals och Genea Beads. Utmaningen går ut på att du ska skapa ett smycke baserat på/inspirerat av berättelsen om Alice. Du kan göra något konkret, t ex inkludera ett hänge med en aliceillustration, eller något mer abstrakt, som att inspireras av färgerna på exempelvis Alice klänning -- det är helt fritt.  Ditt bidrag måste till minst 50 % bestå av handgjorda komponenter (inkluderar t ex handfärgade sidensnoddar och handpatinerade smyckesdelar). Tillverkade av dig själv eller någon annan.


Du kan anmäla dig fram till onsdagen 16 maj och själva blog hoppen är på lördagen den 9:e juni. Alla som deltar och följer reglerna för utmaningen har möjlighet att vinna priser från Staci Louise Originals och Genea Beads. Fullständig information hittar du på Staci Louise respektive Geneas blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails