Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 28 maj 2012

Tävling: British Bead Award




British Bead Awards är en internationell tävling som hålls i samband med The Big Bead Show. Namnet till trots är den öppen för pärlare, proffs som amatörer, från hela världen.

Du kan tävla i kategorinerna Seed bead work jewellery, Seed bead work non-jewellery, Wirework/chainmaille, Metal clay, Crystals, Handmade glass beads, Polymer clay och Beayond beads. Vinnare i kategorin Best in Show väljs av besökarna på The Big Bead Show bland finalister i alla kategorier. Du kan delta i flera kategorier, men bara med max ett bidrag per kategori. Bidrag kan skapas av en personer eller i ett samarbete mellan flera personer.

Vinnarna får en kristalltrofé och "goody bags" med pärlor. Googy bags går även till andra- och tredjepristagarna. Alla vinnare får certifikat och en prenumeration på Bead Magazine och bead.tv. Övriga finalister kommer att visas på Big Bead Show i oktober samt i Bead Magazine. Vinnarna presenteras på pärlmässan den 20:e oktober.

Sista tävlingsdag är 17 augusti 2012, midnatt lokal tid (dvs kl. 23.00 svensk tid). Notera att tävlingen har en s k entry fee på 10 GBP per bidrag liksom du måste betala för returportot om du väljs ut till finalist.

Läs fullständig tävlingsinformation här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails