Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 8 maj 2012

Projekt: Nålbok med pärlmatta

Helen Gibb heter en amerikansk kvinna, som ägnar sig åt sidenbandsbroderi och ribbon flowers. I sin butik säljer hon utöver en mängd olika band och tillbehör, böcker etc även kit/materialsatser. Ett kit som kan vara av intresse för en pärlare med romantiskt sinnelag är Fabric Print Needlecase and Bead Pad, som finns i fyra olika utföranden.

Detta kit innehåller allt du behöver för att sy en söt kombinerad nålbok och liten pärlmatta med vintagekänsla. Den öppnas som en bok eller pärm och på ena sidan finner du då plats att förvara dina nålar (fungerar så klart även som nåldyna) och på andra sidan har du en liten pärlmatta som håller pärlorna på plats medan du syr eller broderar.

Även om den sockersöta vintagestilen inte passar dig så kanske projektet i sig kan inspirera till att skapa något liknande i egen design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails