Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 10 april 2012

Projekt: Smycken med agraffer

Agraffer (eng. frog closures) är -- ofta, men inte alltid, textila -- spännen som används på kläder och ibland även accessoarer. De passar också bra som lås på smycken då man inte vill eller, t ex av allergiskäl, inte kan använda sig av vanliga metallås. Agrafferna är ofta sirligt utformade, vilket ger ett extra designelement, och lättviktiga trots sin storlek.

Ett lite annorlunda sätt att använda dem i smycken hittar du hos Artzy Creations, som gjort ett helt halsband av enbart hopsydda agraffer. Hon använder sig av den vanligaste typen av agraffer, som säljs i de flesta sybehörs- och tygaffärer.


PS! Vill du ha mer idéer kring hur du kan använda dessa sybehör kan du finna smycken att inspireras av på t ex Etsy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails