fredag 28 oktober 2011

Projekt: Halloweeninspiration?Så här i slutet av oktober kommer en liten lista på tidigare inlägg, som kan passa dig på jakt efter inspiration till halloweenprojekt. Tänk även på att sajter med smyckesprojekt så som Artbeads, Beadaholique och FusionBeads har halloweenkategorier. Andra brukar följa årstiderna, vilket innebär att de presenterat passande projekt under september och oktober.

Se även Pärlade ljuslyktor med mera, som innehåller något halloweenprojekt. Men även övriga projekt kan anpassas för att passa så väl den spöklika dagen som vår egen mer lågmälda Allhelgonahelg som följer på den. För dig som vill fira Día de Muertos, den latinamerikanska allhelgonahelgen, se Efter piratdöskallarna -- calaveras för lite inspiration.


PS! Det är också mycket hög tid för att påbörja julprojekten. Du har väl inte missat att det finns en julkategori på bloggen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails