tisdag 6 september 2011

Utmaningar och tävlingar: Treasure Challenge för dig som gillar Swarovski

Brittiska butiken Stitch 'n' Craft har i samarbete med Swarovski Elements skapat en kul kitutmaning. Till skillnad från de flesta utmaningar är detta en typ av prenumeration där du får ett nytt kit varannan månad, totalt sex stycken kit. Utmaningen kallas Treasure Challenge 2011-2012 och det genomgående temat för alla kiten är något av en södehavsfantasi: "The Treasure Challenge features SWAROVSKI ELEMENTS set around the exotic and dreamy theme of desert islands." Soldränkta stränder, vajande palmer, azurblå himmel och hav, allt inramat av ett stort lugn där du vet att du kan få njuta i fred och ta till vara på din egentid.

En prenumeration kostar 22 £ (plus porto, se nedan) och beräknas innehålla swarovskiprodukter till ett värde av minst 52 £. Utmaningen är öppen för alla och är uppdelad i tre kategorier (Beginner, Intermediate och Advanced) så att alla kan få ut något av den. Du kan antingen "hämta ut" dina kit/komponenter i samband med en order -- då tillkommer inget porto -- eller så kan de skickas separat, men då tillkommer porto och expeditionsavgift utöver prenumerationspriset.

Det är inte bara en utmaning utan även en tävling. En vinnare kommer att utses i varje kategori, som vinner ett specialpris från Swarovski Elements samt 75 £ gåvocheck hos Stitch 'n' Craft. För att delta i tävlingen måste du, när dina sex utmaningar är färdiga, lämna in din "skattkista" av kreationer till butiken. Du får också enbart använda dig av swarovskiprodukter. Dina kreationer kan returneras, men observera att det är du som står för porto både till och från butiken om du inte själv kan hämta/lämna dem på plats.

Sista datum för dina tävlingsbidrag att vara butiken till handa (dvs ej senaste dag att skicka, utan senaste dag att mottas) är 28 juli. De kan lämnas in direkt i butiken eller skickas via post. De kommer sedan att visas upp i deras fysiska butik under hela augusti månad medan juryn överlägger. Swarovski äger även rätten att ev. visa utvalda tävlingsbidrag på evenemang där de deltar.

Läs mer om utmaningen på butikens hemsida samt på Swarovskis sajt Create Your Style. Fullständiga regler hittar du i denna pdf-fil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails