fredag 2 september 2011

Utmaning: Michelle Machs höstutmaningEftersom kit har en förmåga att ta slut relativt snabbt, frångår jag publiceringsschemat lite idag för att tipsa om Michelle Machs Very Vintage Challenge. Namnet kommer sig av att varje kit innehåller åtminstone någon vintagekomponent eller vintageinspirerad del från Vintaj. Du behöver däremot inte skapa något i vintagestil: det är fritt fram att göra vad du vill, lägga till vilka delar du vill och altra kitkomponenterna efter eget tycke och smak.

Det är en kitutmaning där varje deltagare visar upp sin kreation i en blog hop 4 oktober. Nytt för höstens utmaning är att det förutom det vanliga kitet finns fyra minikit. Oavsett vilket kit man väljer så får man lov att vara med i blog hoppen. Saknar du en blogg kan du kontakta Michelle då hon har möjlighet att låta 1-2 deltagare visa upp sina kreationer på hennes egen blogg.

 Det är inte många kit kvar så om du vill vara med bör du inte tveka för länge. Läs mer om utmaningen här, där du även hittar länkar till butiken. Skulle du vara för sent ute, men tycker det verkar intressant, så har Michelle redan aviserat att nästa utmaning kommer att hållas i januari nästa år. Det finns alltså en ny chans om några månader.


PS! Du kan läsa om fler utmaningar nästa vecka, missa inte dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails