onsdag 3 augusti 2011

Tävlingar och utmaningar: AugustiutmaningarEn ny månad betyder nya månadsutmaningar. Eftersom de flesta är återkommande varje månad ska jag inte orda så mycket om varje utan främst fokusera på vilka teman som är aktuella. Glöm inte all kolla upp reglerna för respektive utmaning innan du skickar in ett bidrag: vissa kräver speciella produkter, några är enbart smyckestävlingar osv. Om inget annat skrivs är 31 augusti senaste dagen att skicka in bidrag (obs! tidspunkten kan variera).
Nätverket Inspira
Inspira har börjat med månadsutmaningar och temat för augusti är Fjäril. För att motivera medlemmar (medlemskapet är gratis) att börja delta i  utmaningarna så erbjuder Silvergrejs 5 % rabatt vid ett köp till alla som deltar denna månad. Läs mer om utmaningen här.


Vintaj
Augusti månads tema är Carneval Ferris Wheel. Bidragen ska som vanligt skickas in i början av månaden, senast 5 augusti. Du kan också redan nu börja förbereda dig för septemberutmaningen, Honey Bee, som ska vara färdig senast 2 september. Som vanligt delas pris ut till en vinnare, som vinner den öppna omröstningen, samt ett mindre pris till editor's pick. Läs mer här.


Operation Tackle That Bead Stash
Månadens moodboard fokuserar på en färgintensiv mid av turkos, lila och grönt. Månadens pris, som lottas ut till en av deltagarna, är ett kit för att tillverka pärlade pärlor (eller andra pärlor till motsvarande pris för dig som inte gillar pärlsömnad). Läs mer här.


Art Bead Scene Blog
Månadens tema/inspirationsverk är en illustration av Frederick Winthrop Ramsdell (se bild ovan). För dig som vill tävla om månadens priser, som lottas ut bland deltagarna, är som vanligt månadsslutet (31 augusti) deadline medan deadline för augustis blog tour är 30 augusti. Läs mer här.


Andrew Thornton
Ny månad, nytt utmaningskit som du kan köpa och skapa med. Inklusive en hemlig komponent, som inte avslöjas i förväg. Färgtemat för denna månadskit, som innehåller flera handgjorda pärlor, är rött. Läs mer om utmaningen här -- och missa inte heller att Andrew har kortare ordutmaningar varje vecka.


Beads Direct
Även Beads Direct har ett nytt utmaningskit för denna månad.  Månadens kit, som heter Oceana, hittar du här. Som namnet antyder finner du här pärlor i svalkande vita och turkosa nyanser.


Love My Art Jewelry
Temat denna månad är Happy och ditt mål är att skapa ett smycke med handgjorda komponenter alternativa göra egna handgjorda pärlor/smyckeskomponenter som speglar detta tema. En utvald vinnare får månadens pris, som består av handgjorda pärlor och komponenter samt en feature på bloggen hela september. Läs mer här (fullständiga regler hittar du här). Observera att vinnaren väljs den fjärde måndagen i månaden, ej i månadsslutet.


Övriga aktuella utmaningar: 
Heather Powers (Humblebeads) veckovisa Inspired by Nature-utmaningar fortsätter genom augusti. Läs mer om dem här. Just denna vecka är temat tigerliljor.

Det finns fortfarande tid att delta i FusionBeads och Bead Barmys (Beads Unlimited) läsarutmaningar/tävlingar, som du kan läsa om här. Glöm ej heller bort andra aktuella tävlingar, som det tipsats om tidigare på bloggen.

Idag, 3 augusti, är för övrigt sista dagen att anmäla sig till Bead Soup Blog Party, vilket också är en sorts utmaning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails