onsdag 20 juli 2011

Tävlingar och utmaningar: Tre nya tävlingar

Idag passar jag på att tipsa lite snabbt om en tävling och en utmaningar från ett par amerikanska pärlbutiker. 22/7 har jag även lagt till en brittisk utmaning från Beads Unlimiteds blogg.


Bead Barmy: Reader's Challenge
Bead Barmy är brittiska pärlbutiken Beads Unlimiteds blogg. Här hittar du många små tävlingar och utlottning då och då. Just nu har de en utmaning för dig som vill skapa med deras nya akrylblommor och -blad. Utmaningen går ut på att du ska använda någon eller alla av deras nya blommor/blad. Utöver dessa komponenter är det fritt fram att använda vilka andra smyckesdelar och pärlor du vill. Vinnaren får ett presentkort på 25 GBP i butiken och deras övriga favoriter bland bidragen kommer att visas upp på bloggen. Senaste dag att maila in ditt bidrag är 31 augusti.Läs mer om utmaningen här.

Missa inte heller deras Reader's gallery där deras favorit bland bidragen inom varje tema vinner ett presentkort på 10 GBP. Just nu är temat Food och du kan antingen maila in ditt bidrag eller lägga upp det på deras Facebooksida.


FusionBeads: Blog Bead Challenge
FusionBeads har presenterat sin första bloggutmaning, som är en variation av kittutmaningar. Du köper själv de olika produkterna som ingår i kittet (missa inte att köpa rätt antal av varje) och ska använda minst 75 % av de produkter som listas. Du får lägga till ytterligare pärlor av samma sort liksom material du redan har. Skapa ett smycke och skicka in ett foto på det senast 15 augusti för din chans att vinna ett av tre presentkort à 75 USD. Läs mer om utmaningen här.


Happy Mango Beads: On Second Thought Beading Contest
On Second Thought är en pärltävling med en tvist: först ska du skapa ett smycke och ta ett foto av detta. Sedan tar du isär det igen och skapar med mestadels samma material som i det första smycket ytterligare ett. För att delta i tävlingen skickar du in foton på de båda smyckena. Du behöver inte vara kund hos butiken eller använda material från dem för att delta. Tre pristagare kommer att utses, som vinner presentkort värda 50-100 USD. Sista tävlingsdag är 7 augusti. Läs mer om tävlingen här.


Ännu mer
Vintajs augustiutmaning har redan presenterats här (tema: Carnival Ferris Wheel, deadline 5 augusti). Övriga augustiutmaningar kommer att summeras under v. 31.För fler aktuella tävlingar och utmaningar, se Aktuella tävlingar samt Juliutmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails