tisdag 26 juli 2011

Nyhet: Anmälan till Bead Soup Blog Party 1-3 augusti

Bead Soup Blog Party


Snart är det dags igen. Den förste augusti börjar Lori Anderson ta emot anmälningar från er som vill vara med i en ny omgång av Bead Soup Blog Party. BSBP -- ett populärt event som just nu även håller på att bli en bok -- är en swap och blog hop för alla som älskar att göra smycken och jobba med pärlor. Deltagarna delas slumpvis in i par, som skickar ett pärlpaket till varandra. Detta paket ska innehålla en fokaldel (hänge eller pärla) och ett speciellt lås samt matchande pärlor/material (upp till var och en hur mycket), som partnern kan göra ett smycke av. Deltagarna visar sedan upp sina smycken på bloggarna på partydagen.


Allt om Bead Soup Blog Party -- hur du anmäler dig, vad du förväntas skicka med mera -- kan du läsa här (eller klicka på bilden ovan). Foton av swappaket från de tidigare BSBP kan du hitta i denna Flickrgrupp. För ett exempel på hur ett BSBP-inlägg kan se ut, se min blogg Wild roses & blackberries.

Viktiga datum är:

1/8-3/8: anmälningar tas emot
5/8: du får veta vem din BSBP partner är och kan kontakta denne

17/8: Absolut senaste dag att skicka ditt paket

17/9: Partydagen


OBS! Tänk på att du måste ha en blogg för att kunna delta. Har du inte redan en blogg så är det inte så svårt att skapa en. Det finns de som knappt bloggar mer än just vid BSBP och andra bloggevenemang, det finns inget krav på att du resten av året måste vara en aktiv bloggare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails